هزینه ترجمه تخصصی تاریخ
جدول هزینه و قیمت ترجمه تخصصی متون تاریخ
|
نوع زبان
|
هزینه هر صفحه استاندارد 250 کلمه ای
|
هزینه ترجمه انگلیسی به فارسی متون تخصصی تاریخ
|
مشاهده قیمت
|
هزینه ترجمه فارسی به انگلیسی متون تخصصی تاریخ
|
مشاهده قیمت
|
جهت مشاهده لیست قیمت ترجمه در رشته های مختلف دیگر روی گزینه زیر کلیک کنید
|
سوالات متداول
در شبکه ایران فرتاک قیمتگذاری خدمات ترجمه بر اساس شمارش تعداد کلمات متن مبدأ صورت میپذیرد و هر صفحه ۲۵۰کلمهای، یک صفحه استاندارد در نظر گرفته میشود.
برای هر سفارش ترجمه، 3 قیمت به همراه 3 زمان تحویل با عناوین زمان تحویل عادی ، فوری و خیلی فوری ارائه میگردد.شبکه ایران فرتاک به علت داشتن بیش از 1000 مترجم دورکار در بیش از 32 رشته امکان ترجمه 100 صفحه دریک روز را خواهد داشت.
شبکه ایران فرتاک هیچ گونه افزایش قیمت با عناوین طرح طلایی ، نقره ای یا برنزی نداشته و تمامی سفارشات با قیمت های اعلام شده در سایت توسط مترجمین تخصصی در همان رشته ترجمه خواهد شد.افزایش قیمت تنها بر اساس نوع تحویل در سه بازه عادی - نیمه فوری - فوری متغییر خواهد بود و کیفت ترجمه در همه موارد یکسان و تخصصی می باشد .
جهت برآورد هزینه سفارشات و دریافت فاکتور رایگان به 2 طریق میتوان عمل نمایید : 1- ارسال فایل خود به اپراتور واتساپی و دریافت فاکتور رایگان (شماره اپراتور واتساپی شبکه : 09128572880) 2- ثبت نام در سایت و ارسال سفارش از طریق پنل کاربری و دریافت فاکتور رایگان در کمتر از 15دقیقه
جهت مشاوره با ما تماس بگیرید
"پشتیبانی 24 ساعته"
|
77168544 -021
28429012 -021
|
نکات مهم در خصوص سفارشات ترجمه در ایران فرتاک
1- در شبکه تایپ و ترجمه ایران فرتاک هیچ گونه طرح بندی و دستبندی کیفی در خصوص ترجمه وجود ندارد و تمامی سفارشات با قیمت های مندرج در جدول زیر به صورت کاملاً تخصصی و دقیق، توسط مترجم مرتبط با زمینه شما انجام خواهد شد .
علت ودلیل پایین بودن هزینه ترجمه ایران فرتاک نسبت به دیگر رقبا در چیست؟ کیفیت ترجمه در ایران فرتاک چگونه است ؟
برای پاسخ به این پرسش ها لطفا روی گزینه زیر کلیک نمایید.
کیفیت ترجمه در شبکه ایران فرتاک
2- تمامی سفارشات ترجمه به صورت رایگان تایپ شده و در قالب فایل word تحویل داده خواهد شد .
3- تمامی سفارشات ترجمه طبق جدول گارانتی شامل 3 تا 15 روز گارانتی خواهند بود.
برای اطلاع دقیق از نحوه و شرایط گارانتی خدمات ترجمه ایران فرتاک روی گزینه زیر کلیک نمایید:
گارانتی ترجمه در شبکه ایران فرتاک
4- به سفارشات ارسالی از روی دستنویس و یا عکس 10 تا 15 درصد افزایش هزینه تعلق خواهد گرفت.
5- تمامی هزینه ها براساس هر صفحه 250 کلمه ایی می باشد.
6- حداقل سفارش در ترجمه انگلیسی به فارسی 1000 کلمه می باشد و در بقیه زیان ها 400 کلمه می باشد.
7- به هزینه های مندرج در جدول بالاهیچ گونه هزینه اضافه دیگر اعم از مالیات برارزش افزوده اضافه نخواهد شد.
8- هزینه های اعلام شده در جدول بالا بر اساس زمان تحویل عادی درج گردیده اند . به طور کلی در شرایط تحویل عادی برای سفارشات بالای 4000 کلمه، به ازای هر 1000 کلمه 1 روز در نظر گرفته میشود.
9- اصل محرمانگی اطلاعات برای تمامی سفارشات به صورت رایگان و طبق اصول مندرج در شرایط و قوانین داخلی ایران فرتاک محفوظ می باشد.
محرمانگی ترجمه در شبکه ایران فرتاک
12- اعتراض به سفارشات ترجمه تنها از طریق ارسال فرم اعتراض ترجمه در مدت زمان گارانتی ترتیب اثر داده خواهد شد.
برای اطلاع دقیق از نحوه اعتراض به سفارش ترجمه انجام شده، روی گزینه زیر کلیک نمایید:
نحوه اعتراض به سفارشات ترجمه
11- استفاده از خدمات شبکه تایپ و ترجمه ایران فرتاک چه از طریق سایت و چه از طریق پیام رسان های تلگرامی و واتس آپی شبکه، منوط به پذیرش قوانین و آیین نامه داخلی شبکه تایپ و ترجمه ایران فرتاک می باشد، که با استفاده از خدمات این شبکه، این امر دلالت بر پذیرش قطعی و منجز و بلا قید و شرط قوانین و آیین نامه هاي داخلی شبکه میباشد.
11- در صورت مغایرت هرگونه هزینه مندرج داخل فاکتور خود با هزینه مندرج در جدول زیر ، با شماره 02177168544 و یا با شماره 02191035234 تماس حاصل فرمایید.
همین حالا می توانید به یکی از روش های زیر اقدام به دریافت فاکتور رایگان کرده و در صورت تمایل، اقدام به پرداخت و ثبت سفارش خود نمایید.
معرفی رشته تاریخ
تاریخ را میتوان مطالعه حیات اجتماعی انسان در زمان، همراه با تحلیل برای نوسازی اکنون و معرفت و آگاهی نسبت به آینده تعریف کرد.
آموزش تاریخ به مفهوم شناخت و احوال و سرگذشت جوامع، اقوام و ملتهای جهان بر اساس متون، مدارک، اسناد، اخبار، آثارتاریخی و بررسی آنها با روشهای علمی است. آنچه ضرورت مطالعه و آموزش تاریخ را در کشورمان ایجاب میکند، مطالعات و پژوهشهای نو و بازشناسی ارزشهای مادی و معنوی در ایران و اسلام از آغاز تا کنون و با الهام از انقلاب اسلامی و جهان بینی منبعث از آن است.
رشته تاریخ تنها رشته ای است که در آن با انسان تحقق یافته روبرو هستیم. یعنی مقاصد، نیات و خواسته ها همه رخ داده است و می توان به یاری آن انسان شناسی علمی را آموخت. برای مثال می توان به وضوح دید که انسان شیفته قدرت پس از رسیدن به قدرت چه تغییر و تحولی در جامعه ایجاد کرده یا اینکه قدرت چه تأثیری بر او گذاشته است.
علم تاریخ در آغاز مانند سایر معارف بشری ساده بود و به تدریج که جامعه انسانی پرمایه و پیچیده شد و سازمان های اجتماعی دگرگون شدند، علم تاریخ هم پیچیده شد. ما چیزی به اسم تاریخ در بین مصریان قدیم و در بین مردم بین النهرین قدیم می شناسیم. در دوران باستان در بین قوم یهود هم چیزی به اسم تاریخ وجود داشته است، اما حقیقت این است که یونانیان نخستین بار به چنین دانش و فکری توجه کردند و به همین جهت هروت مورخ معروف یونانی را پدر معنوی تاریخ گفته اند. او نخستین بار در کتاب معروفش به پدید آمدن تاریخ اشاره می کند و سعی دارد جنگهای بیست ساله ایران با یونانیان را تبیین کند. وی نه تنها مورخ است، بلکه به یک تبیین تاریخی هم دست زده است.
تاریخ باید رسالت خود را در تغییر زیر بنایی و بنیادی بر پایه مطالعه مواریث ارزشمند جامعه ایرانی و اسلامی و نیز تاریخ جهان به انجام رساند و با تقویت حس کنجکاوی، دقت علمی و علاقه و تفکر و ابداع و خلاقیت، گذشته را همچون چراغی فراسوی نسل کنونی بیفروزد تا در پرتو آن با استفاده از تجارب تاریخی در زمینههای فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی به آنچه برای پیشرفت و تکامل این سرزمین اسلامی ضروری است، دست یابد.
از آنجا که کشورمان در زمینههای گوناگون فرهنگی، اقتصادی، اجتمعای و سیاسی نیازمند تربیت عالمان و محققان در این زمینه است و با نظر به اینکهدانشگاهها، مرکز آموزش و پرورش متخصصان در رشتههای گوناگون علمی و از جمله تاریخ بشمار میرود، از این رو ضروری و شایسته است که برنامهریزی تاریخ، متناسب با نیازهای جامعه و پا به پای تحولات علمی در سطح جهان، در خدمت رفع نیازهای علمی و اجرایی کشور قرار گیرد و مقدمات رشد و شکوفایی و پیدایش عالمان و محققان بزرگ در این رشته از علوم انسانی را در سطح جهان فراهم سازد.
درس تاریخ در آموزش و پرورش تنها به بازخوانی گذشته و هیاهوی قدرتمندان و پادشاهان میپردازد و بر همین اساس حتی بهترین دانشآموزان نیز تاریخ را مجموعهای از حوادث میدانند. اما آیا چنین دیدگاهی صحیح است؟ آیا علم تاریخ مثل یک داستان یا رمان، مجموعهای از حوادث تلخ و شیرین را به حالت روایی و نقلی محض منتقل میسازد و هدف آن افزایش معلومات دایره المعارفی است؟
دایره المعارف بریتانیکا در معرفی علم تاریخ میگوید:
"تاریخ، قواعدی است که ثبت وقایع مؤثر بر مردم یک ملت را با حفظ تسلسل تاریخی و زمانی آن مطالعه میکند و مبنی بر تحقیق منتقدانه منابع اطلاعاتی و توضیح دلایل آنها است."
این دایره المعارف درباره هدف تاریخدان نیز میگوید:
"هدف تاریخدان این است که فعالیتهای ثبت شده انسان را مدلسازی کند. تا درک عمیقتری از آن داشته باشد. این درک از اعمال انسان، موضوعی کاملاً جدید است و به پیشرفتهای علم تاریخ در اواخر قرن 18 و 19 برمیگردد که توسط تاریخدانان حرفهای ایجاد گردید."
شادروان دکتر عبدالحسین زرینکوب نیز در کتاب " تاریخ در ترازو" در معرفی علم تاریخ میگوید:
"تاریخ تنها گردآوری روایات و مقایسه آنها و شناخت "واقعیت" حوادث گذشته نیست. ورای این کار،نظر به توجیه و تفسیر این واقعیات دارد که بین جزئیات رابطه برقرار میکند و آنها را به یکدیگر پیوند میدهد. این کار در واقع عبارت از تجدید بنای گذشته است به کمک مصالح و موادی که اینجا و آنجا از بقایای آوار حوادث باقی مانده است." در واقع علم تاریخ تحولات گذشته جامعه انسانی را که میتواند زمینه سیاسی، اقتصادی، اجتماعی یا فرهنگی داشته باشد، مورد مطالعه قرار میدهد. به همین دلیل رشته بسیار گستردهای است و اشتباه است که آن را صرفاً مطالعه مواد خام تاریخی بدانیم بلکه دانشجو فرا میگیرد که چگونه از تحلیل و تلفیق مواد خام تاریخی به نتایج علمی برسد. به عبارت دیگر آموختن روش تاریخی به مورخ کمک میکند تا از میان انبوهی از مواد خام، مواد خام معتبر را جدا کند و براساس روش تاریخی از بررسی آنها به نتیجه علمی برسد. در حالی که حتی مطالعهکنندگان جدی تاریخ که غیرحرفهای هستند، هیچ معیاری برای تشخیص و تعیین صحت و سقم رویدادهای یک کتاب تاریخی ندارند و گاه از آثار غیرموثق و غیرمعتبر استفاده میکنند.
با عنایت به گذشت پانزده سال از اجرای برنامه پیشین کارشناسی تاریخ و ضرورت تجدید نظر و تحول در برنامه های آموزشی رشته تاریخ در دانشگاهها و انطباق آن با هدف های علمی و ارزشی دانشگاه اسلامی، کمیته تخصصی تاریخ مرکب از نمایندگان گروههای تاریخ دانشگاهها تهران و شهرستانها تشکیل گردید و پس از برگزاری دو سمینار سراسری و جلسات بحث و بررسی گسترده از مهر ماه 1372 تا مهرماه 1375 در کمیته برنامه ریزی تاریخ گروه علوم انسانی شورایعالی برنامه ریزی برنامه جدید را برای دوره های کارشناسی با دو گرایش ازاد و دبیری تهیه و تنظیم کرد.
تواناییهای لازم در رشته تاریخ
دانشجوی تاریخ باید نظم و دقت فراوان داشته و توان به تصویر کشیدن و نقد کردن وقایع تاریخی را داشته باشد. پایه علم تاریخ، فلسفه، زمین آن جغرافیا و دیوارهای آن جامعهشناسی، اقتصاد، سیاست و فرهنگ است و دانشجوی تاریخ باید با این علوم آشنا باشد و از نتایج آنها بهره ببرد. فردی میتواند در رشته تاریخ موفق شود که از پوسته رویی رویدادها عبور کرده و مسائل عمیقتری را درباره آنها بفهمد و از ارتباط بین دو رویداد پی به رویداد سوم ببرد و با دیدن یک رویداد به علل پنهان و آشکار آن، اشاره کند. همچنین دانشجو باید با ادبیات فارسی ، آمار و ریاضی آشنایی داشته باشد تا بتواند به یاری ادبیات فارسی هم از منابع گذشته که رنگ ادبی دارند، استفاده کند و هم مفاهیم تاریخی را به خوبی بیان نماید و به یاری آمار و ریاضی نیز، هرچه بیشتر زبان دستاوردهای علم تاریخ را کمـّی کند و دادههای تاریخ را در قالب اعداد بیان نماید.
موقعیت شغلی رشته تاریخ در ایران
فارغالتحصیلان دورههای کارشناسی تاریخ توانائی آن را خواهند یافت که در سازمانهای دولتی و غیر دولتی از قبیل وزارت آموزش و پرورش، وزارت امور خارجه، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، موزهها، مراکز اسناد ملی، صدا و سیما، مراکز نگهداری آرشیوهای دولتی در کلیه وزارتخانهها و مؤسسات دولتی، روزنامهها و مجلات و مراکز چاپ و نشر کتاب و مانند آن به انجام تحقیقات تاریخی در حد تحقیقات بینالمللی و تدریس تاریخ در مراکز آموزشی بپردازند. .
درسهای رشته تاریخ در طول تحصیل
ردیف
|
نام درس
|
ردیف
|
نام درس
|
1
|
آشنایی با خطوط و زبان ایران پیش از
|
2
|
اصول و فلسفه آموزش و پرورش
|
3
|
اصول و فنون مشاوره و راهنمایی
|
4
|
اقتصاد سیاسی
|
5
|
انقلاب اسلامی و ریشههای آن
|
6
|
انقلاب اسلامی و ریشههای تاریخی آن
|
7
|
انقلاب مشروطیت و تحولات سیاسی
|
8
|
ایران پیش از تاریخ
|
9
|
تاریخ آفریقا
|
10
|
تاریخ احزاب و مطبوعات ایران در دوره قاجار
|
11
|
تاریخ اروپا از انقلاب فرانسه
|
12
|
تاریخ اروپا از جنگ جهانی اول تا کنون
|
13
|
تاریخ اروپا در قرون جدید
|
14
|
تاریخ اروپا در قرون وسطی
|
15
|
تاریخ استعمار غرب و رشد سرمایهدار
|
16
|
تاریخ اسلام
|
17
|
تاریخ اسلام از میلاد پیامر اکرم
|
18
|
تاریخ اسلام در آسیای میانه
|
19
|
تاریخ اسلام در حوزه اقیانوس هند
|
20
|
تاریخ اسلام در ممالک قفقاز
|
21
|
تاریخ اندیشهها و مکاتب سیاسی
|
22
|
تاریخ اندیشههای اقتصادی
|
23
|
تاریخ اندیشههای سیاسی در ایران
|
24
|
تاریخ ایران از ایلامیها و آریاییها
|
25
|
تاریخ ایران در دورۀ ساسانیان
|
26
|
تاریخ ایران در دورۀ سلوکی و اشکانی
|
27
|
تاریخ بالکان با تکیه بر گسترش اسلام
|
28
|
تاریخ بیزانس
|
29
|
تاریخ پیامبران
|
30
|
تاریخ تحلیلی زندگانی ائمه معصومین علیهالسلام
|
31
|
تاریخ تحولات سیاسی ... ایران از آغاز
|
32
|
تاریخ تحولات سیاسی ... ایران از زوال ایلخانان تا
|
33
|
تاریخ تحولات سیاسی ... ایران در
|
34
|
تاریخ تحولات سیاسی ... ایران در دورۀ حمله مغول
|
35
|
تاریخ تحولات سیاسی ایران سامانی
|
36
|
تاریخ تحولات سیاسی ... ایران در دورۀ سلجوقیان
|
37
|
تاریخ تحولات سیاسی ... ایران غوریان
|
38
|
تاریخ تحولات سیاسی ... در دورۀ صفویان
|
39
|
تاریخ تحولات سیاسی ... صفویان
|
40
|
تاریخ تحولات سیاسی... جهان اسلام از سال
|
41
|
تاریخ تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و
|
42
|
تاریخ تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی
|
43
|
تاریخ تشیع 1 (از آغاز قرن تا پنجم هجری)
|
44
|
تاریخ تشیع 2 ( قرن پنجم هجری تا قرن دهم هجری)
|
45
|
تاریخ تفکر سیاسی در دوره قاجار
|
46
|
تاریخ تمدنهای مشرق زیمن
|
47
|
تاریخ چین و ژاپن
|
48
|
تاریخ خلیج فارس و سرزمینهای همجوار
|
49
|
تاریخ دیپلماسی ایران
|
50
|
تاریخ روسیه و اتحاد شوروی تا فروپاشی آن
|
51
|
تاریخ سلسلههای شرقی ایران (پیشدادیان کیانیان)
|
52
|
تاریخ شبه قاره هند
|
53
|
تاریخ عثمانی و خاورمیانه
|
54
|
تاریخ عرفان و تصوف در ایران و اسلام
|
55
|
تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی
|
56
|
تاریخ فرهنگ و تمدن ایران
|
57
|
تاریخ قاره آمریکا
|
58
|
تاریخ گسترش اسلام در افریقا و اروپا از آغاز سقوط
|
59
|
تاریخ محلی
|
60
|
تاریخ نفت در ایران و خاورمیانه
|
61
|
تاریخ نگاری و تحولات آن در ایران و جهان
|
62
|
تاریخ نهضتها و جنبشهای اسلامی جهان
|
63
|
تاریخ هنر و معماری اسلامی
|
64
|
تاریخ یونان و رم
|
65
|
تربیت بدنی 2
|
66
|
تمرین دبیری 1
|
67
|
تمرین دبیری 2
|
68
|
تولید و کاربرد مواد آموزشی
|
69
|
جامعه شناسی تاریخی
|
70
|
جغرافیای انسانی
|
71
|
جغرافیای تاریخی سرزمینهای اسلامی
|
72
|
خلفای فاطمی مصر و حمدانیان
|
73
|
روانشناسی اجتماعی
|
74
|
روانشناسی تربیتی
|
75
|
روش تحقیق در تاریخ
|
76
|
روشها و فنون تدریس (کلیات)
|
77
|
ریشههای تاریخی توسعه نیافتگی در ایران
|
78
|
زبان خارجی
|
79
|
سنجش و اندازهگیری
|
80
|
شناخت و نقد مبانی و ماخذ ایران بعد از اسلام
|
81
|
شناخت و نقد منابع و ماخذ تاریخ ایران پیش از اسلام
|
82
|
فارسی
|
83
|
فرهنگ و تمدن ایران در دورۀ صفوی
|
84
|
فلسفه تاریخ
|
85
|
قرائت متون تاریخی به زبان خارجی 1
|
86
|
قرائت متون تاریخی به زبان خارجی 2
|
87
|
قرائت متون تاریخی به زبان عربی 1
|
88
|
قرائت متون تاریخی به زبان فارسی 1
|
89
|
قرائت متون تاریخی به زبان فارسی 2
|
90
|
قرائت و ترجمه متون تاریخی به زبان عربی 2
|
91
|
قوم شناسی و مردم شناسی تاریخی ایران
|
92
|
قیام کربلا و نقش آن در نهضتهای شیعی
|
93
|
گاهشماری و تقویم
|
94
|
مبانی برنامهریزی آموزش متوسطه
|
95
|
مبانی تاریخ اجتماعی ایران
|
96
|
مبانی تکوین و تحول تمدنهای جهان
|
97
|
مبانی جامعهشناسی
|
98
|
مبانی حکومت و ساخت قدرت در تاریخ ایران
|
99
|
مبانی علم اقتصاد
|
100
|
مبانی علم سیاست
|
101
|
متون اسلامی
|
102
|
مدیریت آموزشی
|
103
|
معارف اسلامی 2
|
104
|
نهضت روحانیت در دو سده اخیر ایران
|
105
|
نهضت فلسطین
|
106
|
کلیات جغرافیا (با تکیه بر جغرافیای ایران)
|
107
|
کلیات و مبانی علم تاریخ
|
|
|
گرایشهای مرتبط با رشته تاریخ
تاریخ-تاریخ ایران باستان
تاریخ انقلاب اسلامی
تاریخ فرهنگ و تمدن